Fixus autotarvikkeet ja varaosat


Meiltä Fixus autotarvikkeet ja varaosat!

Täältä löydät myös Fixuksen voimassa olevat kuvastot sekä kuukausittain vaihtuvat Fixus tarjoukset tästä

Fixus -tarjoukset, voimassaolo nähtävinä jokaisen lehden osalta lehden sivuilla. Tai niin kauan kuin erää riittää.

Lue tästä Fixus tarjoukset.

 

Korkealaatuiset autokemikaalit niin vaativalle kuluttajalle, kuin alan ammattilaisillekin. Olipa kyse auton ulkoisesta ehostuksesta tai korjaamon suorittamasta vaativasta huoltotoimenpiteestä.

Nykyaikaiset autokemikaalit ovat oleellinen osa auton teknistä ylläpitoa, ja esimerkiksi oikealla voiteluöljyllä sekä säännöllisesti käytetyillä lisäaineilla varmistetaan moottorin virheetön toiminta.
Kaikki myymämme kemikaalit on rekisteröity ja hyväksytetty kemikaalien valvonnasta vastaavilla kotimaisilla viranomaisilla.

Tarjoamme kattavan valikoiman auton lisävarusteita ja tarvikkeita.
Yli 3000 nimikettä käsittävästä valikoimasta löytyy lähes kaikki mitä autossa tarvitaan. Lisävarusteita laidasta laitaan.

Noin 30 000 tuotteen valikoima työkaluja, koneita ja kiinnitystarvikkeita.
Korjaamoille tarjoamme nosturit, testauslaitteet, rengas- ja tasapainotuskoneet, erikoistyökalut sekä pientarvikkeet.
Teollisuuden valmistukseen ja kokoonpanoon valikoimastamme löytyvät kaikki kiinnitystarvikkeet, tuotantokoneet ja työkalut.
Myös rakentajalle ja tee-se-itse -miehelle työkalut ja koneet sähkötyökaluista aina paineilmakoneisiin ja kiinnitystarvikkeisiin.

Raskaankaluston varaosa- ja lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa yli 50 tuotemerkin valikoima sisältää jopa 35.000 nimikettä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita. Jakelukanavina käytetään paikallisia jälleenmyyjiä ja erikoiskorjaamoita. Kuormankäsittelylaite- ja akselistokaupan osalta jakelukanavamme ovat ajoneuvokauppiaat, päällirakentajat sekä kori- ja perävaunuvalmistajat.

Kysy myyjiltä lisää!

 

⇐ Tästä takaisin Kuvastot ja esitteet pääsivulle