Irbis Motors maahantuonti Ranuan Tarvikekeskus Oy:lle

Irbis Motors ja Ranuan Tarvikekeskus Oy ovat tehneet 30.5.2018 yhteistyösopimuksen Irbis Motorsin valmistamien tuotteiden ja varaosien maahantuonnista, jälleenmyynnin organisoinnista sekä markkinoinnista pohjoismaissa.

Irbis Motors on Venäläinen moottorikäyttöisten ajoneuvojen valmistaja, joka on pohjoismaissa tunnetuin moottorikelkkamallistaan Irbis T150. Irbis aloitti pohjoismaiden maahantuonnin perustamalla syksyllä 2016 Suomeen Irbis Scandinavia Oy:n. Irbis onnistui ensimmäisenä kautenaan löytämään vahvan jälleenmyyjäverkoston ja saavuttamaan hyvän markkinaosuuden kelkkamarkkinoilla. Ensimmäisen varasto myytiin loppuun ennen kauden päättymistä.

Hyvän kauden perusteella Irbis Motors teki päätöksen aloittaa myös Ruotsin markkinoiden valloittamisen ja perusti syksyllä 2017 Ruotsiin International Reseller Business In Sweden AB:n toiminaan Ruotsissa maahantuontiyhtiönä. Myös Ruotsissa tuotteen vastaanotto oli erinomainen ja siksi Irbis Motors on päättänyt vahvistaa resurssejaan vielä entisestään pohjoismaiden markkinoilla.

Irbis Motors haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua laitemyynnin, huollon ja varaosien hankinnassa. Maahantuojalla täytyy olla vankka tietotaito ja resurssit kasvaneen myynnin hallitsemiseen ja asiakkaiden kokonaisvaltaiseen palvelemiseen. Siksi Irbis Motors on kevään 2018 aikana etsinyt parasta kumppania ja tehnyt maahantuontisopimuksen Pohjoismaiden suurimman laitemyyjän kanssa.

Ranuan Tarvikekeskus Oy on perustettu vuonna 1988. Toiminta alkoi autojen varaosakaupalla Ranualla, josta se laajeni vuonna 2004 Rovaniemelle ja tammikuussa 2015 Kemijärvelle.  Tänään Tarvikekeskuksella on kolme toimipistettä, Ranualla, Rovaniemellä sekä Kemijärvellä.

Tarvikekeskus työllistää tällä hetkellä noin 45 henkilöä monipuolisissa tehtävissä. Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Arctic Cat, Honda, Husqvarna, Polaris ja Yamaha. Laitteita myös huolletaan ja korjataan jokaisessa toimipisteessä. Valikoimiimme kuuluvat myös erilaiset IKH -työkalut ja traktoreiden varaosat sekä Fixus-ketjun autotarvikkeet ja -varaosat. Tarvikekeskus Oy on useana vuotena palkittu parhaana Yamaha-, Polaris-, Arctic Cat-, ja Honda- mönkijä- ja kelkkakauppiaana.

Uskomme Irbiksen ja Tarvikekeskuksen tekemän yhteistyösopimuksen edesauttavan sekä jälleenmyyjille, että asiakkaille jatkossa parempaa ja ammattimaisempaa palvelua. Tarvikekeskuksen osaaminen ja resurssit auttavat tuotemerkkiä kasvamaan vielä merkittävämpään asemaan pohjoismaisilla markkinoilla.

Irbis tuotteiden maahantuonnin palvelut saatte numerosta; +358 40 532 7458 numeroon vastaa Irbis tuotteista vastaava henkilö.

Sähköpostia voitte lähettää kari.lang@tarvikekeskusoy.fi