Tietosuoja ja käyttöehdot


Vaikka pyrimme varmistamaan tietojen paikkansa pitävyyden ja ajankohtaisuuden, tiedoissa saattaa olla tahattomia teknisiä tai sisällöllisiä virheitä tai kirjoitusvirheitä.
Pidätämme oikeuden tehdä verkkosivuille korjauksia tai muutoksia ilman ennakkovaroitusta. Verkkosivuilla kuvatut tuotteet eivät välttämättä ole saatavilla. Teemme parhaamme, että verkkosivujen tieto vastaa tilannetta.
Vaikka pyrimme kaikin tavoin esittelemään tuotteet ja niiden värit mahdollisimman todenmukaisesti, riippuu tuotteiden ja niiden värien esityksen todenmukaisuus myös käyttäjän laitteistosta, emmekä voi taata, että käyttäjän laitteisto esittää tuotteet ja niiden värit totuudenmukaisesti. Vierailemalla verkkosivuillamme ja käyttämällä niitä tiedostat nämä rajoitukset ja sitoudut noudattamaan niitä.

Vaikka nämä verkkosivut voivat sisältää linkkejä muille verkkosivuille, tämä ei merkitse suoraa tai epäsuoraa hyväksyntää, suhdetta, sponsorointia, tukea tai kytköstä linkitetyille verkkosivuille, ellei sivuilla nimenomaisesti niin todeta. Avaamalla nämä verkkosivut tiedostat ja hyväksyt, että emme ole tarkastaneet kaikkia näille verkkosivuille linkitettyjä verkkosivuja, emmekä ole vastuussa näiden verkkosivujen ulkopuolisten sivujen tai näille verkkosivuille linkitettyjen verkkosivujen sisällöstä. Verkkosivujen ulkopuolisille sivuille tai muille verkkosivuille vievien linkkien käyttö on omalla vastuullasi.

On sinun vastuullasi tarkistaa verkkosivujen tietojen paikkansapitävyys ennen niihin tukeutumista.