2018 Buster Lx Q edition + Yamaha F60 FETL
-15 %

2018 Buster Lx Q edition + Yamaha F60 FETL

578440-6C5F010500 |

Kevään 2018 Buster-tarjouspaketti: täysalumiininen Buster Lx vene alumiiniturkilla, Yamaha F60 -perämoottori ja runsaat lisävarusteet. 

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

 28780.00 € 24350.00 € 19637.10 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.


Legendaarinen Buster L on Pohjoismaiden kautta aikojen myydyin perämoottorivene. Eikä ihme, sillä Ällässä yhdistyvät huolettoman alumiiniveneen monet hyvät ominaisuudet. Vene painaa ilman moottoria vain reilut 400 kiloa, joten sitä on helppo käsitellä sekä rannalla että trailerilla. Kyytiin mahtuu silti kuljettajan lisäksi viisi matkustajaa. Sadevesityhjenevän avotilan ansiosta voit jättää Busterin huoleti laituriin odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Buster Lx on malliston pienin vene, jota ajetaan erillisistuimilta. Kompaktissa paketissa on monia ominaisuuksia, joita ollaan totuttu näkemään vasta paljon suuremmissa veneissä.

Buster Lx:ssä on erillisistuimet, joten kahden pulpetin ja vakiovarustukseen kuuluvan kiinteän välioven taakse muodostuu suojaisa matkustamo. Tästä on etua, jos veneellä tehdään pidempiä retkiä tai ajetaan vaikkapa saarimökille. Viimalta ja roiskeilta suojaan mahtuu helposti viisi matkustajaa. Veneessä on kiinteä 53 litran polttoainetankki, joka on helppo ja turvallinen täyttää rannan huoltoasemalta.
Uusi Lx on ajoergonomialtaan ja aallokko-ominaisuuksiltaan entisestään parantunut. Kehittyneen runkogeometrian ansiosta vene kulkee mukavasti kelissä kun kelissä, harrastitpa sitten vesiurheilua, kalastusta tai yhteysveneilyä.

Yamaha F60

Yamahan elektroninen polttoaineenruiskutusjärjestelmä (EFI) varmistaa puhtaamman käynnin ja pienen polttoaineenkulutuksen, ja se tarjoaa vaikuttavaa tehoa, vauhdikasta menoa ja vahvaa vääntöä keskialueella.

Yamaha F60 -perämoottori sisältää myös joukon ainutlaatuisia Yamaha-ominaisuuksia, jotka kaikki on suunniteltu tekemään veneilystä vaivatonta, mukavaa ja nautittavaa. Laaja-alueinen sähköhydraulinen trimmi- ja kippausjärjestelmä antaa täyden hallinnan, ja rikastimeton PrimeStart™-käynnistys tekee veneen käynnistämisestä yhtä vaivatonta kuin autonkin.

Vene-moottori -tarjouspakettiimme kuuluu mm.
  • Buster Lx -vene
  • Kaksi pulpettia ja tehdasasenteinen kiinteä väliovi
  • Mallin tehokkain moottorivaihtehto, luotettava Yamaha F60FET -perämoottori
  • Yamaha Y-COP ajonestojärjestelmä
  • Komposiittiturkin sijaan alumiiniturkki
  • Sammutin, navigointivalot ja automaattinen pilssipumppu
  • Kaksi Offshore-istuinta ja istuinten suojahuput
  • Comfort-pehmustepaketti
  • 10" Buster Q -älynäyttö ja elektroniset kartat

 

Lue lisää Buster alumiiniveneestä

Lue lisää Yamaha F60 perämoottorista