2018 M 8000 162" HARDCORE (Lyhyt jäähdytin)
-25 %

2018 M 8000 162" HARDCORE (Lyhyt jäähdytin)

S2018M8HHDOSG |

Mikäli haluat kokea kelkkareittien ulkopuolella odottavan umpihangen, koskemattoman puuterilumen sekä korkeat tunturit lähietäisyydeltä on tämä erinomainen valinta juuri sinulle. Erittäin kevyt Mountain-istuin ja hyvät iskunvaimentimet tekevät ajosta helppoa ja vaivatonta haastavassakin maastossa. Säädettävien ProClimb-suksien sekä kapeiden astinlautojen ansiosta äkilliset käännökset, jyrkät nousut ja puiden välissä pujottelu eivät tuota ongelmaa.

162" on samalla värityksellä kuin 153" Harcore, kuva suuntaa antava

Rajoitettu erä.

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

 17990.00 € 13490.00 € 10879.03 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.


M-sarjan kelkat edustavat kestävyyttä sekä loistavaa lumikantavuutta Arctic Mountain-etujousituksen sekä Float Action-telaston ansiosta. Istutpa alhaalla tai seisotpa suorassa, pystysuora ohjaustanko korokepalalla mukautuu ajotapasi mukaan tehden ajoasennosta ergonomisempaa. Mountain-malliston kelkoissa on erittäin vahvat, kevyet ja kestävät TEAM-kytkimet- ja variaattorit, jotka on helppo säätää ja huoltaa.

MOOTTORI 8000-SARJA, 794 CC, 160 HV, 2-TAHTI
Tässä moottorissa on kevyt kampiakseli mikä tuo kierrosherkkyyttä, kaksi sytytystulppaa per sylinteri ja on kokonaisuudessaan kevyt moottori.

POWERCLAW 162” / 3”
Maton harjakset kaartuvat eteenpäin jolloin ne parantavat pitoa kiihdytyksissä. Tämä kevyt matto soveltuu eri toten syvälumisiin maastoihin.

PROCLIMB-RUNKO
Pystysuora, säädettävä, erittäin jäykkä ja tasapainoinen runko pitää kuljettajan ajoasennon neutraalina. Tämä ProClimb-runko on M-sarjan selkäranka, sillä se on suunniteltu erityisesti toimimaan Float-action-alustan kanssa.

FLOAT-ACTION-TELASTO
Mikäli olet kuski, joka nauttii niin reiteillä kun maastossa ajamisesta, niin tämä telasto on juuri se mitä tarvitset.

Float-action telaston ominaisuudet koostuu kolminapaisesta taka-akselista, jossa käytetään Fox Float 3-takaiskunvaimenninta sekä etuakselilla Arctic Catin IFP- iskunvaimenninta.

DIGITAALINEN- /ANALOGINEN MITTARISTO
Digitaalinen- ja analoginen nopeus- ja kierroslukumittari. Mukana myös matka-, välimatka-, ja moottorin tuntimittari, suuntavilkut sekä varoitusvalot.

 

Moottori
Tyyppi Arctic Cat C-TEC2 2-tahti
Iskutilavuus (CC) 794
Jäähdytys Neste
Sylinterien määrä 2
Poraus x Iskunpituus (mm) 85 x 70 mm
Latausteho 325 W

Maton tyyppi PowerClaw 162" / 3,0"
Maton pituus (cm/in) 411 cm/162 in.

Jousitus
Suksien iskunvaimentimet Fox FLOAT QS3
Telaston etupukin iskunvaimennin Fox FLOAT QS3
Telaston takapukin iskunvaimennin Fox FLOAT QS3 w/climb lockout

Ominaisuudet
Ajolasitasku Vakiona
Ajovalot LED
Tuulilasi Ekstramatala